Τα Πρακτικά Φορολογικά Βοηθήματα (ΠΦΒ) Αγαπητού Σ. Κράτση εκδίδουν συστηματικά από το 1983 βιβλία φορολογικού περιεχομένου για όλα τα σπουδαιότερα φορολογικά αντικείμενα. Ολες οι εκδόσεις είναι πλήρεις, εμπεριστατωμένες, πρωτότυπες και πάνω απ’ όλα έγκυρες. Η επί 40 και επιπλέον χρόνια παρουσία του συγγραφέα, εκδότη και ιδρυτή των ΠΦΒ Αγαπητού Σ. Κράτση φανερώνει μεγάλη εμπειρία και προσδίδει αξιοπιστία και κύρος σ’ όλα τα συγγράμματα των ΠΦΒ.

Από την πρώτη έκδοση των ΠΦΒ μέχρι την πιό πρόσφατη, εύκολα διακρίνει κανείς γιατί οι εκδόσεις είναι ξεχωριστές σε ύφος, σε σχήμα και σε ποιότητα, πραγματικά πρακτικά βοηθήματα μ’ όλη τη σημασία των λέξεων.

Το μεράκι για όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία φανερώνεται αμέσως από την πρωτοτυπία και πρακτικότητα στη δομή της ύλης, με πλήθος καινοτομιών που κάνουν το κάθε βιβλίο χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του αναγνώστη που ψάχνει να βρει το μίτο της Αριάδνης στον φορολογικό ιστό της ελληνικής πραγματικότητας.

Οι παράτιτλοι σε κάθε παράγραφο στα άρθρα των νόμων, οι ερμηνευτικές εγκύκλιοι και οι αποφάσεις των Υπ. Οικονομικών που συνοδεύουν κάθε άρθρο για καλύτερη πρόσβαση στο ζητούμενο, η ολοκληρωμένη ενημέρωση με συνδυασμό βιβλίου (για το νόμο) και δισκέτας (για τις αποφάσεις), η κωδικοποίηση βασικών φορολογιών με ισχύοντες και προϊσχύοντες νόμους, η ομαδοποίηση θεμάτων και η παρουσίασή τους σε μορφή πινάκων, καθώς και η κυκλοφορία κάθε χρόνο φορολογικής ατζέντας σε μικρό πρακτικό σχήμα με ΟΛΑ τα απαραίτητα φορολογικά στοιχεία από πολλά φορολογικά αντικείμενα είναι μερικές από τις καινοτομίες που εισήγαγαν οι εκδόσεις των ΠΦΒ στο χώρο του φορολογικού βιβλίου για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του αναγνώστη.

Τα τελευταία δεκαοκτώ χρόνια έχουν εκδοθεί πάνω από 50 τίτλοι σε βιβλία, κλασέρ συνεχούς ενημέρωσης, ατζέντας, ενημερωτικά φυλλάδια κλπ. με ένα τιράζ κατά μέσο όρο 4000 αντιτύπων κάθε φορά. Υπολογίζεται ότι στο διάστημα αυτό πάνω από 10-15.000 αναγνώστες έχουν έρθει σε επαφή με τις εκδόσεις των ΠΦΒ. Η εμπιστοσύνη και η αναγνώριση της προσπάθειας αυτής από τους αναγνώστες, συνδρομητές και φίλους αποτελούν την καλύτερη μαγιά για μια ακόμη πιο δημιουργική πορεία στη συνέχεια.

Στο site θα βρείτε στοιχεία για τις νέες κυκλοφορίες
αλλά και για τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των ΠΦΒ.